Triple chokolade muffins

Opskriften her er fra Kvalimad.dk og den er bare god 🙂

Den giver 12 stk. store muffins.

Ingredienser

Tørt

  • 5 dl mel
  • 1 dl kakao
  • Knivspids salt
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron

Vådt

  • 2 1/2 dl yoghurt, A38, ymer eller lign.
  • 1 1/4 dl olie/smør
  • 2 1/2 dl sukker
  • 1 æg

Fyld

  • 1 appelsin
  • 50 gram 70% chokolade
  • 50 gram lys chokolade
  • 50 gram hvid chokolade

Fremgangsmåde

Bland de tørre og våde ingredienser hver for sig.

Hak chokoladen groft. 1/2 x 1/2 cm stykker, kom det ned til det tørre.

Riv appelsinskallen. Klem juicen ud af appelsinen. Bland begge dele ned i det våde.

Rør det våde og det tørre sammen med grydeske eller lign. Rør kun indtil alt melet er vådt. Hvis du rører for meget bliver de mindre kage agtige og mere som brød. Krummen ændrer struktur og den bliver sej og luftfyldt. Muffins skal være bløde og svampede.

Hæld dejen på muffin forme der er store nok til at der bliver 12 stk. ud af det.

Bag ved 200 grader i 20 minutter.

Køles i mindst 20 min inden spisning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Couldn't connect to server: Connection timed out (110)